Over Ons

Wie runt dit?

Dit zijn wij, Gert, dochter Maria Valentina, zoontje Eik en Leny.

Germans Family

Gert is gewoon een NLer en Leny is Boliviaanse. Maria Valentina is in Bolivia geboren in de mooie Jezuitenmissie van San Ignacio de Velasco, moeders' dorp. Eik is een Sevillano van geboorte, Olé!

Gert ging ooit na z'n wageningse studie voor ontwikkelingswerk naar Afrika en Zuid-Amerika. Na een tijdje begon hij voor zichzelf in de touristensector in Bolivia. Dat was een groot succes maar het oude continent lonkte. Dus de boel verkocht en met vrouw Leny besloten naar Spanje te gaan. Omdat ze wel wisten dat ze in Spanje wilden gaan wonen maar niet waar precies kochtten ze eerst een camper om het land rond te gaan rijden. Dat beviel uitstekend. En omdat Gert al uit de toeristensector kwam leek het een mooi idee om het aangename met het nuttige te verenigen.

Camperhureninspanje.nl was een feit. Dat ging eerst nog vanuit Sevilla en Malaga maar daar viel het klimaat wat tegen, het kan immers ook te heet zijn. Sinds 2013 wonen we dus in Valencia en we zijn erg blij met die keus. Valencia is een heerlijke stad en het klimaat is, volgens (Valenciaanse ;-) kenners, het beste van Spanje. De verbindingen met de rest van de wereld zijn goed en de spaanse lifestlye is natuurlijk ook helemaal goed. Salud!

Camperhureninspanje is dus nog jong, klein, persoonlijk en flexibel. De camper die we ooit zelf gebruikten om Spanje te verkennen is dezelfde die we nu verhuren, inmiddels uitgebreid met andere campers. We zorgen er altijd voor dat onze campers in tip top shape zijn en dat ze uitgerust zijn zoals we het zelf zouden doen voor eigen gebruik. Bij aankomst krijg je een uitgebreide en persoonlijk uitleg over hoe alles werkt. Als je speciale wensen hebt of je denkt dat we ergens nog niet aan gedacht hebben, laat het ons dan weten. Er is van alles te regelen.

We hopen jullie hier binnenkort een keer welkom te kunnen heten.

Groetjes van Leny, Gert en de kleintjes.

Ik wil de Nieuwsbrief ontvangen

 

Een goede reden om de koffers te pakken

Scattered Clouds

15.32°C

Amsterdam, NL

Scattered Clouds
Broken Clouds

23.08°C

Valencia, ES

Broken Clouds
© 2023 Camper Huren in Spanje | Al vanaf € 57 per dag kun je je camperavontuur beginnen rechtstreeks vanuit Valencia. Voor een optimale gebruikerservaring en voor marketingdoeleinden maakt deze website gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Notice en onze Privacy Policy