Blog & Nieuws

Nog warm van de pers

Er zijn verschillende plekken waar je je campervakantie kan beginnen, maar waarom moet dit Valencia zijn? Valencia biedt veel mogelijkheden voor reizigers die op zoek zijn naar avontuur en vrijheid. Hier vind je enkele redenen waarom je je camperavontuur in Valencia moet beginnen:

De Pyreneeën, gelegen op de grens tussen Frankrijk en Spanje, herbergen enkele van de meest adembenemende landschappen van Europa. Tussen majestueuze bergtoppen en uitgestrekte valleien liggen charmante dorpjes verscholen die perfect zijn voor een verkoelende camperreis. Ontsnap aan de zomerhitte en dompel jezelf onder in de rust en schoonheid van deze afgelegen juweeltjes. Hier zijn enkele van de meest betoverende verkoelende dorpjes in de Pyreneeën die je niet mag missen:

Een campervakantie is een en al vrijheid, want je bepaalt gewoon elke dag lekker zelf waar je heen gaat. Om je vakantie leuker en gemakkelijker te maken zijn er verschillende apps en platformen te gebruiken.

De Ruta de los Pueblos Blancos, ook wel bekend als de witte dorpen route is te vinden in Andalusië. Je hoort het al aan de naam, alle huizen zijn wit geverfd en dat helpt in de zomer om de warmte buiten te houden. Dat is nodig want in de zomer kan het er zomaar over de 40 graden heen gaan. De architectuur van de dorpen heeft wel wat weg van Noord-Afrika, de moorse invloed is hier nog steeds te zien. De dorpen zijn op de top van de heuvels gebouwd. Dit deden ze om inwoners te beschermen tegen mogelijke vijandelijke aanvallen.

Op zoek naar een mooi, relaxed dorpje voor de eerste stop van jouw campertrip? Moet er ook nog wat te zien zijn? Dan is Navajas zeker een goede kandidaat op de lijst.

Pagina 1 van 2

Een goede reden om de koffers te pakken

Scattered Clouds

15.5°C

Amsterdam, NL

Scattered Clouds
Overcast Clouds

24.15°C

Valencia, ES

Overcast Clouds
© 2023 Camper Huren in Spanje | Al vanaf € 57 per dag kun je je camperavontuur beginnen rechtstreeks vanuit Valencia. Voor een optimale gebruikerservaring en voor marketingdoeleinden maakt deze website gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Notice en onze Privacy Policy